Preskoči na vsebino

Prosim posodobite vaš brskalnik!

03.11.2022

Vsesplošen začetek ogrevalne sezone

V Energetiki Maribor bomo glede na vremensko napoved za naslednjih 10 dni, ki napoveduje občutno ohladitev, jutri, dne 4. 11. 2022, vklopili ogrevanje še vsem preostalim večstanovanjskim objektom, ki se do sedaj še niso odločili za pričetek ogrevanja.

V Energetiki Maribor iz Skupine JHMB bomo glede na vremensko napoved za naslednjih 10 dni, ki napoveduje občutno ohladitev, jutri, dne 4. 11. 2022, vklopili ogrevanje še vsem preostalim večstanovanjskim objektom, ki se do sedaj še niso odločili za pričetek ogrevanja – teh je po zadnjih podatkih samo še nekaj manj kot 30 %.

Če kakšen večstanovanjski objekt eksplicitno ne želi ogrevanja, naj kontaktne osebe oz. upravitelji objektov to sporočijo do konca današnjega dne. Takšen večstanovanjski objekt bo izvzet iz splošnega vklopa, ki se bo zgodil 4. 11. 2022.

Vklop oz. izklop ogrevanja se lahko v vsakem trenutku izvede na podlagi zahtev upraviteljev objektov oz. zahtev s strani upraviteljev javljenih pooblaščenih kontaktnih oseb za ogrevanje objektov. Slednji lahko zahteve kadar koli (24 ur na dan) sporočijo prek kontaktnih oseb oz. upraviteljev objektov na kontaktno številko za sporočanje reklamacij oz. sprememb režimov ogrevanja 02 300 88 00.

Za novejše objekte (gradnja po letu 2005), kjer imajo etažni lastniki izveden interni sistem ogrevanja s stanovanjskimi toplotnimi podpostajami s pretočno pripravo sanitarne tople vode, je omenjeno obvestilo brezpredmetno, saj v teh primerih etažni lastniki sami odločajo o režimu ogrevanja njihovih etažnih enot, neodvisno od ogrevalne sezone.

Preberite tudi