Srce mesta!

Nova podoba

Nova podoba

Sprejemamo izzive prihodnosti. Simbolno želimo spremembo paradigme predstaviti tudi z novo celostno grafično podobo in pozicijskim sloganom.

Leta 2009 postopoma uresničujemo 30 let staro zamisel o združitvi energetskih dejavnosti mesta Maribor pod eno streho. Z odlokom o spremembi imena in razširitvi dejavnosti, ki ga je Mestna občina Maribor sprejela konec aprila letos, in z registracijo na Okrožnem sodišču v Mariboru maja se je Javno podjetje Toplotna oskrba Maribor preimenovalo v Energetika Maribor. Razširili smo dejavnost s ciljem zagotavljanja celovite energetske oskrbe mesta Maribor.

Ker želimo biti v prihodnje okolju in uporabnikom prijazno regionalno podjetje za zadovoljevanje energetskih potreb, zagotavljanje enostavnosti bivanja in pozitivne prihodnosti, bomo poleg oskrbe z daljinsko toploto razvijali svojo ponudbo tudi na področju energetskih plinov, alternativnih oblik pridobivanja energije in energetske izrabe odpadkov.

Simbolno želimo spremembo paradigme predstaviti z novo celostno grafično podobo in pozicijskim sloganom.

Tako kot vsa mesta je tudi mesto Maribor živ organizem, ki se razvija in raste. Zato je pomembna vsaka njegova celica – vsak meščan, vsak dom, vsako podjetje ... torej vsak subjekt, ki živi.

Energetika Maribor je motor, ki potiska pozitivno energijo po žilah v vse dele tega organizma in mu s tem zagotavlja življenje ter uspešno in skladno rast.

Energetika Maribor je srce mesta.

Prepleteni črki E (energetika) in M (Maribor) ponazarjata naše omrežje, prepletenost ter partnerski odnos z mestom in našimi uporabniki. Barvni sistem pomeni energijo (kri), ki se pretaka po ožilju mesta (rdeča je aorta, vijolična pa vena).MOBILNA ENERGETIKA

mobilna slika

https://m.energetika-mb.si

Navodila Mobilna Energetika (1.1 MB)

VPRAŠAJTE NAS

KAKO DO NAS

KAKO DO NAS