Preskoči na vsebino

Prosim posodobite vaš brskalnik!

14.09.2023

Energetika Maribor vozilu dacia duster zagotovila novo življenje

Sodelavci Energetike Maribor so na podlagi svojih znanj in izkušenj v minulih dneh očistili in sanirali vozilo dacia duster Gorske reševalne službe Koroške, ki je bilo poplavljeno v nedavnih vremenskih ujmah.

Energetika Maribor iz Skupine JHMB je tako izkazala svojo družbeno odgovornost in pomoč prizadetim v poplavah. Pri sanaciji vozila so jim pri posameznih potrebnih strokovnih delih priskočili na pomoč v podjetjih Avto Raišp in Avto Koletnik, temeljitega čiščenja vozila in tekstilnih delov pa so se sodelavci lotili kar sami. Poleg družbeno odgovornega ravnanja so tako prispevali tudi k ohranjanju okolja, saj uničeno vozilo ni pristalo med odpadki in s tem bremenilo okolja, temveč dobilo »novo življenje«.

Vozilo, pripravljeno na premagovanje novih kilometrov, je bilo v sredo, 13. septembra, na lokaciji sedeža Energetike Maribor predano v ponovno uporabo s strani direktorja Energetike Maribor, g. Jožeta Hebarja, načelniku GRS Koroška, g. Mirku Kakerju. Slednji se je ob tem zahvalil za izkazano pomoč v želji, da jim bo vozilo še naprej odlično služilo.

Preberite tudi